Recent Posts

vineri, 8 aprilie 2011

Hai sa vina PRIMAVARA! CONCURS!!!!


Salutare dragii mei,

Asa cum am promis, VA INVIT la concurs! Ieei :D

Impreună cu Apple şi Numa' de bine, am gasit o modalitate pentru a aduce Primavara mai repede!!

Tot ce trebuie sa faci, este sa lasi un comentariu la aceasta postare si sa ne spui în câteva cuvinte “de ce modelul respectiv reprezintă Primăvara?“.

Să nu uiţi să treci cât mai mult date personale la comentariu (nume, e-mail, oraş) ca să ne fie uşor să te premiem.

Cel mai frumos “comentator” va câştiga modelul ales pentru concurs, plus pandantivul şi agrafa cu acelaşi model. Adică la final o să ai în cutia cu bijuterii o pereche de cerceii, o agrafă şi un pandantiv de la Alexandrina’s Memories, aşa cum ţi-ai dorit TU pentru primăvara asta.

Expedierea premiului se va face prin poştă pentru cei care nu locuiesc în Bucureşti, sau personal în Bucureşti.

Jurizarea comentariilor va fi făcută de Alexandrina şi Apple. Numa' de bine ar fi dorit sa jurizeze si el, insa are tendinta de a manca toate bunatatile de mai jos :D - in special briosele cu glazura de zmeura si fraguteeee :D

Concursul se desfăşoară între 7 aprilie 2011 şi 14 aprilie 2011, adică de azi (joi), până joia viitoare, şi poate participa oricine din România, cu excepţia rudelor persoanelor din juriu/organizatori. Concurenţii nu au voie să se înscrie cu mai mult de o adresă de e-mail.

Dacă nu vă inspiră “primăvară” ce găsiţi acum pe blog, vă recomand să vă abonaţi la newsletter-ul blogului pentru că SE VOR posta zilnic noi modele!!


SUCCES!

16 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Alexandrina si felicitari pentru tot ce faci!Am ramas placut impresionata de ce am vazut, pentru ca nu ai ocazia asta prea des.Cat priveste modelul propus...este adevarat ca imi inspira viata,emotii, sentimente noi.
Inutil sa-ti spun ca rosul este culoarea mea favorita.Deci,zambesc dulce in fata modelului si astept primavara!!!

Cu drag,
Clementina
clemi.negru@ilink.ro
Galati

Alexandrina's Memories spunea...

Buna Clementina,
Multumesc pt aprecieri! :)
Insa nu mi-ai spus ce model alegi tu (din cei postati pana acum) - modelul care iti inspira tie PRIMAVARA :)
(poti alege orice model afisat - in curand vor mai urma si altele)

Anonim spunea...

Ce super e concursul! Preferatul meu este MACUL. Pentru mine, el reprezinta Primavara. Ma imaginez deja cu cercelusii in ureche si cu o rochita vaporoasa, pe malul apei... Superb!

Madalina
Bucuresti
mada.mikaro@yahoo.com

iulia condurache spunea...

Buna, sunt Iulia, urmaresc blogul tau iar modelul prezentat mai sus reprezinta in totalitate primavara. Rosul aprins de foc al macilor te duc cu gandul la campurile pline de ei scaldati in raze caldute de soare si adieri de vant cu miros proaspat de iarba tanara, la rosul inimii care parca se bucura de primavara ca de o noua iubire, la fetele cochete care isi scot tot ce e mai viu si colorat din garderoba,isi pun un rosu de foc pe buze si ies la plimbare, ca doar e PRIMAVARA! Succes si la cat mai multe idei pentru lucruri minunate. Ai un post despre acest concurs si pe blogul meu www.cuatasiac.blogspot.com

Alexandrina's Memories spunea...

Buna Iulia,

Multumesc pt postarea de pe blogul tau! :D
Sa ne gasim si "LIVE" pe 17 aprilie la TARGul din Curtea Sticlarilor!!! :D

ps: puteti alege ORICE model din cele afisate - macul ales de mine, este doar pentru ... inspiratie ;))

Lucia Popa spunea...

Buna Alexandra ! :*
Imi face placere sa particip la concursul organizat de tine,de Apple si Numa' de bine !
E foarte frumos ce faceti voi aici si va apreciez pentru ca aveti acest talent !
Eu de cand ai pus modelul acesta pe blog : http://4.bp.blogspot.com/-evB_L2DnGVE/TaCYzmenTqI/AAAAAAAACXU/PQuu5HUjCDg/s1600/P1240874.JPG ma uit la el cu manutele sub barba si ne facem cu ochiul unul celuilalt .. mai dam si din coditza si am vrea sa ne cunoastem si live !
Iepurasul pe care mi l-am ales ma duce cu gandul la Sarbatorile Pascale,la un iepuras alb(daca s-ar putea sa aiba si urechiusele roz cum le are el,ar fi perfect) pe un camp cu flori cu care sa ma joc toata ziua !
Ador iepurasii si iubesc primavara !
Iti multumesc pentru ocazie !
O zi frumoasa iti doresc ! :*

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny

Gabriela spunea...

Toate modelele reprezinta venirea primaverii si a verii: floricele, gargarite, ciupercute,iepurasi...culori vii...toate te trezesc la viata!!!:)
Curcubee...mmmm...

Alexandrina's Memories spunea...

Gabriela, lasa-mi te rog adresa de mail pt a te contacta - in caz de castigatoare a concursului :-)

Anonim spunea...

Buna Alexandrina,
daca maci nu sunt,aleg cu drag cercelusi cu flori in culoarea verde brotacel....sunt teribil de primavaratici si fermecatori.
Multumesc.

Clementina

Anonim spunea...

Vine, vine primavara..se asterne`n toata tara! Floricele..insa nu pe campii, pe blogul tau.Cum sa nu iti vina sa canti cand vezi niste accesorii superbe, atat de frumos colorate,care emana energia primaverii.E o arta in adevaratul sens al cuvantului care stimuleaza toate simturile!

iulia condurache spunea...

Unde e Curtea sticlarilor? E in Iasi ca eu nu stiu.

Alexandrina's Memories spunea...

Iulia, este in Bucuresti :)
sorry.. drumu'i lung pana la Iasi (dar intotdeauna exista Posta Romana :D)

Anonim spunea...

Primavara o vad...Ca o clipa. Ca o cautare. Ca o regasire. Ca un suspin. Ca un rasarit. Ca o mangaiere, ca o sarutare, ca un freamat… Ca o promisiune a necunoscutului fara de care nimeni nu ar mai iubi pe nimeni.

Ador cerceii cu floricele mai ales cei albastri turcoaz, pentru ca asta inseamna primavara-> floricele multeeee

Asoltanei Stefania Madalina
madysteff@yahoo.com
Bucuresti

Miuri spunea...

Buna Alexandrina!
Abia am dat peste tine si recunosc ca am ramas placut impresionata :)
Am mai incercat si ieri sa las un comentariu insa nu stiu de ce nu a mers.. sper sa mearga acum :)
Modelul respectiv inspira primavara datorita exploziei de culoare si mai ales pentru ca florile sunt reprezentative pentru acest anotimp :)
Personal, sunt indragostita de maci.. ma duc mereu cu gandul la un camp plin de flori salbatice de toate culorile, o zi cu soare si eu tolanita printre maci cu ochii pe cer incercand sa ghicesc ce forma au norii de data asta.
Macii sunt calzi, te lasa sa adormi intre ei, te cuprind in brate ca un iubit si iti tin capul in poala lor pentru ca somnul tau sa fie mai dulce.
Dintre modelele de pe site aleg cu placere tot macul, desi aproape toate modelele inspira acelasi lucru: primavara, veselie, culoare.
Nu sunt norocoasa la concursuri, dar sper ca de data asta macii sa-ti sopteasca cat de mult ii vreau :)

te pup

Unknown spunea...

Draga Alexandrina,
Faci un lucru minunat cu aceste postari si ma bucur sa observ ca iti pui creativitatea si imaginatia la incercare in fiecare zi. Felicitari si la mai mare!
In ceea ce priveste concursul de primavara, pentru mine atata timp cat e verde pal de primavara(pale green)si inflorat sau 'imbuburuzat'(flowery sau 'ladybirdy') asa cum ii sta bine anotimpului in discutie, atunci e numai bun de purtat toata primavara(fie ea insorita sau cu meteahne:))...si ca sa n-o mai lungesc, mi-au placut foarte mult cercelusii inflorati cu petale in rosu si verde si mijlocul crem, cred ca era...in orice caz sa ai/aveti cu toatele o primavara minunata..cu sprâncene de poiene,
Cu codiţe de mlădiţe
Şi cu flori la cingătoare,

Ce anotimp este, oare?:-)
Carmen: carmen.nichita@yahoo.co.uk

Bulinuta colorata spunea...

Buna, sper ca nu am ajuns prea tarziu pentru a participa la acest concurs;

"Primavara"
In perspectiva mea acest anotimp este plin de colori vesele si jucause.
Majoritatea persoanelor profita de primele raze ale soarelui si scot din sifonier haine colorate pe care le accesorizeaza cu diverse briz-brizuri colorate.
Personal primavara ador sa port culori precum roz, verde crud si un albastru ca cerul.
Imi place sa ma simt o parte din natura...

Am rasfoit blogul tau si am gasit mai multe lucruri care ma incanta intr-un mod exagerat, dar ... ca la extragerea loto 6 din 49 ... numai un produs trebuia sa fie norocos pentru a ajung in top, pe mine cel mai mult m-a atras perechia de cercei roz
http://3.bp.blogspot.com/-JWfpBScp008/TaMqKIPxLuI/AAAAAAAACZE/Nh02-UqKTEM/s1600/P1240905.JPG .

Felicitari pentru treaba minunata pe care o faci!

Related Posts with Thumbnails